Zou er niet aan beginnen…

Zou er niet aan beginnen…

Ik geloof dat ik een paar vlogs terug riep…”ik begin er niet meer aan!”.Β  De moestuintjes van de appie….., kuch afijn huidige status van mijn vensterbank in de keuken in als volgt…

Ook Rashel had gezegd “nee mam heb er geen zinΒ  meer in hoor”, maar uiteindelijk staat beppie haar gek te planten en is reuze trots dat er al wat uit komt :D.

Mijn keuken is dus gedoemd tot moestuintjes-vensterbank. Wat ik wel zeg, en daar houd ik mij ook aan, is dat niet weer zo’n bak koop voor die plantjes in te zetten. Dat hebben we toen wel gedaan en dat was een groot drama!!

We wachten tot we ze kunnen over potten nu en dan kijken of het dit keer wel wat word ;). De vorige keer heb ik van alle plantjes die we hadden (compleet dus) 3 mini worteltjes uit “eigen tuin” gegeten hihih. Dus wij zijn weer benieuwd wat het deze keer gaat brengen en wat er uit gaat komen want er staan namen op sommige dat ik denk whuttttt??? hahaha.

Doen jullie ook aan de moestuintjes-gate?

9 gedachten over “Zou er niet aan beginnen…

  1. Ik vind het ook echt kei leuk maar zodra het ‘moeilijk’ wordt met overpotten dan opeens een stuk minder Haha. Misschien moet ik er niet zoveel tegelijk planten πŸ™‚

  2. Ik geef de moestuintjes aan mijn schoonmoeder en zij kan niet wachten tot over een paar om met mijn dochter de plantjes te planten. (Als AH dan nog moestuintjes heeft natuurlijk). Hopelijk lijkt mijn dochter niet op mij voor mijn schoonmoeder. Ik heb totaal geen groene vingers en heb een hekel aan tuinieren πŸ˜€

    1. haha ja met de kids is het altijd fun om te doen en die gaan ook meestal helemaal voor en wij als ouders staan er naast te kijken van ahuh ja boeiend haahhaha maar voor hun super leuk :D. en als de appie geen moestuintjes meer heeft kan je toch zelf zaatjes kopen πŸ˜€ dat deed ik toen weer wel πŸ˜‰

  3. Ja! Twee meiden hier vinden dat geweldig. Ik vind er geen bal aan, haha. Staat hier ook voor de tuindeuren. Ik ben benieuwd πŸ˜‰

    1. Hahah ja toen ze er net mee begonnen vond ik het leuk maar nu ook niet meer nee hahah maar goed we zullen zien wat er uit gaat komen en wat ik echt een keer kan gaan gebruiken

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.