zou ze dan fotograaf worden …

zou ze dan fotograaf worden …

Dat foto’s maken in la familia B een feit is dat wisten we al. Toen we nog de koi vijver hadden was ik de “koi fotograaf” maar omdat we die niet meer hebben heb ik eigenlijk weinig zin om me nog te verdiepen in foto’s maken, ja van de meiden maar geloof me de ene keer rennen ze hard weg en als ze dan zin hebben heb ik geen zin of te druk. Foto’s maken van cake, nagels ect. ja uhh dat kennen we nu wel en ook daar staat alles op een laag pitje. Maar…dochter niomi heeft mijn toestel ontdekt (geloof me hou me hart vast als ze het ding om haar nek heeft hangen) en niet alleen mijn camera, nee tegenwoordig kan ze ook heel goed overweg met mijn blackberry camera en zie ik savonds foto’s erop staan van een slapende mama?? hahah geweldig maar gevaarlijk haha ze maakt dus overal foto’s met haar eigen camera…
Vandaag was het een foto dagje, dat had ze al helemaal in haar koppie zitten, we zouden weer lekker gaan wandelen…nou dat hebben we gedaan alleen in mindere maten want rashel trok even iets te enthousias de deur dicht en mijn sleutels lagen nog binnen….hijsfijn:| dus roontje bellen die naar huis kwam en we naar binnen konden en dan toch nog even een stukje lopen, maar ik dus geen zin meer in fotos maken. Thuis gekomen zegd niomi “mam we kunnen toch ook hier effuh aan de gang met je toestel” haha super, en zei zei wel hoe we moesten gaan zitten, liggen en hangen…nou is ze er eentje of niet :D. Ze heeft er zelf eentje uitgekozen voor mijn twitter account

Ik stond eigenlijk nog versteld van de foto’s die ze had gemaakt en ja he he ik moest er natuurlijk een logje bij maken. En ook even gelijk een laatste logje met foto’s aanzien morgen mijn imac voor reparatie weg gaat 🙁  Leuk logje om even af te sluiten lijkt mij toch :D. Ik probeer zo tussen alles door wel te updaten via mijn ipad en stiekum als roon aan het werk is op zijn macbook pro 😛

30 gedachten over “zou ze dan fotograaf worden …

  1. ja kicken he cin 😀 ze is lekker bezig geweest en blijft bezig maaruh moeders heb niet altijd zin hahahah en rashel heeft nu ook wel zoiets van joh rot es op met die camera hahahah

 1. Kleine fotografe daar in huis! Leuk hoor! De foto’s zijn erg leuk geworden. Ik vind je haarkleur idd ook erg mooi zo, staat heel natuurlijk. 😉

 2. ik vind ze zo mooi rachel 😀 ondanks je je kronkel met je anna zie je er goed uit in je gezichtje 😉

 3. onwijs gaaf dit 😀 en je gaat maar gewoon ons up to date houden met die ikikker van je hahaha

 4. even eerlijk he rachel, je takelt lichamelijk af maar ik vind je er steeds beter uit gaan zien ….. ken je ook van vroeger natuurlijk en wat zeggen ze altijd..lelijk in de luier mooi in de sluier 😀 nou duidelijk hoor 😀

 5. HAHAAH nu snap ik waarom roontje zo beschermend is 😉 mooi vrouwtje he 😉 en mooie dochters die nog super fotos kunnen maken ook 😀

 6. we lekkere wijven 😀 jeetje wat een mooi stel zeg 😀 wil je ze door sturen naar me wijffie ?
  en wat een trutje met die deur dicht trekken rach :s roon pissed of niet ?

 7. wat een kop met haar heb jij joh hahahah jeetje wat lang 😀
  ik vind het zulke mooie en gave fotos en hoorde roon al helemaal enthousiast zijn hahaha kicken hoor rach en su6 even zonder imac maar dat overleef je wel

 8. je bent zo mooi he 😀 maar dat hoor je vast vaker hahahahah en je meiden zijn ook super kanjers en ben zo trots op me tutten dat ze die fotos hebben gemaakt 😀

 9. Wat een leuke foto’s zeg, mis alleen Roon op de foto! Die foto van jou is trouwens ook echt mooi en je mag trots zijn op zulke knapperds!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.