Zoveel crashes weer en ik leg uit wat een crash is #VLOG

Zoveel crashes weer en ik leg uit wat een crash is #VLOG

Hey!
Leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe mini vlog op de woensdag. Ik ben de afgelopen dagen weer flink gemarteld met de ene na de andere crash en omdat er weer zoveel vraag naar was geef ik in de vlog een uitleg wat een crash inhoud. Het is trouwens ook te lezen op project-a ;).
Verder zijn we met Rashel naar het oogcentrum geweest en ze kan nu voor een bril gaan kijken omdat we nu de juiste metingen hebben 😉
Hopelijk vonden jullie het weer leuk en ik zie jullie zondag weer!!

5 gedachten over “Zoveel crashes weer en ik leg uit wat een crash is #VLOG

  1. Tosti met kaas en banaan vind ik lekker ! Hahaha gekke combi maar toch eet ik dat wel s of met rode pesto en kaas … oude of belegen geitenkaas meestal en een dikke pluim voor jou Rachel hoe je maar omgaat met al die pijn en crashes steeds petje af!! En veel liefs

  2. Tosti maak ik vaak met ham, kaas, uien ringen en wat ketchup, maar die van jullie ga ik ook zeker eens proberen! Sterkte met je crash 😥

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.