Zuivel….no go

Zuivel….no go

Als ik eerlijk moet zijn ben ik gek op zuivel tegenwoordig alleen ik mag het niet. Ook dat is weer een dingetje waar mijn lichaam  niet tegen kan maar degene die mij langer kennen en volgen weten dat ik nog wel eens “zondig”. Zo ben ik gek op optimel maar daar zitten stoffen in waarvan mijn lichaam een soort van stuiterbal effect krijgt dus kan dat maar beter niet doen, dus moets op zoek naar een alternatief en gevonden hoor!!

Ik  meng volle yogurt of kwark met een paar druppels zoetstof en een beetje siroop van Karvan Cévitam uit van die kleine flesjes en daar meng ik nog een beetje water doorheen om het goedje wat dunner te krijgen en wij vinden het heerlijk hier en ze hebben het liever dan de echte optimel dus pluspuntje weer!

Ik heb het ook wel eens geprobeerd met vers rood fruit te maken maar bleef toch kleine stukjes erin houden en ja nee dat is toch niet zo mijn ding, stukjes in mijn drinken!

Melk en andere zuivel gebruikt het hele gezin trouwens niet hierzo, melk is in principe geen goed goedje voor je, want zoals men zegd “melk is voor kalfjes” 😉

Gebruiken jullie veel zuivel? zoja wat dan precies 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.