Zus Linda vanuit NY bij de ijshockey #WEEKVLOG

Zus Linda vanuit NY bij de ijshockey #WEEKVLOG

Hey!

Leuk dat je weer mee kijkt naar onze weekvlog. Korte vlog voor een week maar dag leg ik even uit ;). Zus Linda zit in NY en ging naar twee ijshockey wedstrijden en legde dat vast voor ons!

Tot volgende week!

reactie's

reactie's

17 gedachten over “Zus Linda vanuit NY bij de ijshockey #WEEKVLOG

 1. Het moet ook niet he, dat vloggen. Je bent al zo lang niet lekker, denk nu eerst even aan jezelf en dan komen de vlogs vanzelf wel. Trouwens wel gaaf dat je zus in New York is en leuk dat we dat hier even kunnen zien.

  1. nee ik weet dat het niet moet maar het is nou eenmaal mijn ding en kan het niet los laten haha maar moet gewoon wel mijn rust nemen anders word het niks 😉 en ja super gaaf dat ze in NY is!! maar ben toch wel blij als ze zaterdag weer thuis is 😉

 2. Wat jammer dat je je niet zo lekker voelt. Rust nemen is inderdaad belangrijk, maar ik weet ook dat het niet al te makkelijk is en je het vast al duizend keer gehoord hebt. Doe wat goed voelt.
  Super gaaf die wedstrijd in NY!

  Liefs,
  Wendy

 3. De hele familie is dus gek van ijshockeyen? Leuk dat je zus daarvoor naar New York gaat en het voor jou en dus ook voor ons filmt.

 4. Ooooowww, wat tof dat je zus in New York en jullie lekker maakt met haar sportverslagen :-). New York lijkt mij super!
  Jij beterschap, doe rustig aan!

 5. Wat leuk om te zien dat ijshockey echt jullie dingetje is. Ben er zelf nog nooit naar een toe geweest.

 6. Wat gaaf om eens te zien hoe dat eruit ziet daar! Erg leuk dat ze ons wilde meenemen.

 7. Wat gaaf dat ze daar in New York naar toe kon gaan. Ik ben ook wel in New York geweest, maar nog nooit naar een ijshockey wedstrijd. Is om de volgende keer zeker eens te doen

 8. Echte ijshockey fans zo te zien aan je artikelen. Daarnaast: doe wat goed voelt en pak je rust, dat is echt belangrijk

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: