Zus Linda vanuit NY bij de ijshockey #WEEKVLOG

Zus Linda vanuit NY bij de ijshockey #WEEKVLOG

Hey!

Leuk dat je weer mee kijkt naar onze weekvlog. Korte vlog voor een week maar dag leg ik even uit ;). Zus Linda zit in NY en ging naar twee ijshockey wedstrijden en legde dat vast voor ons!

Tot volgende week!

17 gedachten over “Zus Linda vanuit NY bij de ijshockey #WEEKVLOG

 1. Wat gaaf dat ze daar in New York naar toe kon gaan. Ik ben ook wel in New York geweest, maar nog nooit naar een ijshockey wedstrijd. Is om de volgende keer zeker eens te doen

 2. Wat jammer dat je je niet zo lekker voelt. Rust nemen is inderdaad belangrijk, maar ik weet ook dat het niet al te makkelijk is en je het vast al duizend keer gehoord hebt. Doe wat goed voelt.
  Super gaaf die wedstrijd in NY!

  Liefs,
  Wendy

 3. Het moet ook niet he, dat vloggen. Je bent al zo lang niet lekker, denk nu eerst even aan jezelf en dan komen de vlogs vanzelf wel. Trouwens wel gaaf dat je zus in New York is en leuk dat we dat hier even kunnen zien.

  1. nee ik weet dat het niet moet maar het is nou eenmaal mijn ding en kan het niet los laten haha maar moet gewoon wel mijn rust nemen anders word het niks 😉 en ja super gaaf dat ze in NY is!! maar ben toch wel blij als ze zaterdag weer thuis is 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.