De leukste, gevarieerde mamablog van Nederland

Tag: Hoe kijk jij …wanneer jij…

| 13 reacties

Sjonge jonge jonge, het is af en toe niet te geloven op het www he,ik vermijd werkelijk zoveel mogelijk foto’s van mezelf tegenwoordig (ja duhh dont ask oke ;)) maar wat doet mijn beauty moppie/vriendin….juist die gaat lopen gooien met tags, net als je met sneeuwballen gooit (en logisch want ze weet wie de bal kaatst….) anyway dan pakt ze je gelijk met een tag die ik bij andere super leuk vind weet je wel maar zodra je het zelf moet doen zoiets heb van dohhh ikke voor lul staan joh hahahah, en denk daarna…shit lache toch, zien ze je ook eens van een andere kant:P dus, plak je scherm wat meer vast zodat de randen niet kunnen gaan scheuren en watch mij belachelijke face af en toe πŸ˜›

Gon had geloof ik netjes op twitter gevraagd wie er mee wilde doen aan de toen nog onbekende tag, ik doe dat niet nee ik zet je naam gewoon neer en wil van jou ook gekke bekken hebben, en ja dat doe je:P dus Diaantje, Saartje en natuurlijk mijn geliefde Ioon smile to the birdy πŸ˜€ (en owjee als je me laat zitten hahaah)

Ennuh gon, ik bedenk ondertussen natuurlijk weer een rete goeie tag πŸ˜›

Ho was de regels vergeten dus bij deze alleen heb ik geen 5 bloggers sorry
De regels van deze tag zijn als volgt:
Vermeld de persoon van wie je deze tag hebt ontvangen met een link terug naar het desbetreffende artikel. Plaats vervolgens foto’s van jezelf met de volgende gezichtsuitdrukkingen: Hey hallo, Kom maar op!, Ssst niet doorvertellen, Hahahaha, Pfff dat stinkt, Begin je dag met een lach, Yay ik heb gewonnen!, Nananananana. Tag hierna 5 andere bloggers en laat het hen ook even weten πŸ˜‰

reactie's

13 reacties

  1. heel leuk gedaan!

  2. Hey ik zie trouwens maar 6 foto’s in plaats van 8…wat is dat nou?? ;P

  3. Ja daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag πŸ˜›

  4. Geweldig leuke foto’s!! Woehoe!!! Ik word nu toch wel bang hoor voor een volgende tag whahahah!

  5. yihaaaaaa hahahah heerlijk rachie was even heel chagerijnig maar you make my day πŸ˜€

  6. nou met je rare bekken trekken blijf je een mooie moer hoor πŸ˜€ leuke tag rachel en go gonny go hahaha

  7. WHAHAHAHHAHA kuttekop geniaal

  8. Whahahaha prachtig gewoon!! πŸ˜€

Wil je ook een reactie plaatsen? Gezellig!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Protection Plugin created by Jake Ruston - Wordpress Plugin made by FatCow Review and ImHosted Review.

%d bloggers liken dit: