dag kerst 2010

dag kerst 2010

De kerst dagen zitten er weer op, ik zeg gelukkig maar sommigen denken daar anders over. Ondanks dat kerst niet meer is zoals het hoort te zijn hebben we ons prima vermaakt, nou ja, na de kadootjes op eerste kerstdag gingen we ons werkelijk stierlijk vervelen hahaha, maar met een dvdtje is dat weer goed gekomen. Daarna ben ik lekker weer de keuken in gegaan en ben ik met de voorbereidingen begonnen voor het courmetten.  Zoals elk jaar hadden weer een paar stukkies vlees over maar niet overdreven, meiden en met name rashel heeft zo zitten bunkeren hahaha heerlijkheid, stukjes biefstuk en stukkies sate gingen er wel lekker in bij die tante :D, Nio heeft ook lekker zitten eten maar had het al snel gezien, en ik …pfff man man man ik voelde me eigen een worst die op klappen stond hahaa, vooral van de zelf gemaakte tiramisu haha, ben 2 uur na het eten ook gewoon gaan trainen hahah, kerst of niet maar er zal wel gewoon getraind worden en dat heb ik geweten ook :P.
Waar ik wel super van baalde, is dat mijn spiegelreflex camera nog niet terug was voor de kerst en ik dus nood gedwongen fotos met me mobiel moest maken :s nah dat werd hem niet maar had geen andere keus :(, hoop niet dat hij nog langer weg blijft want …dramaaaaa haha.

Vandaag, 2e kerstdag, hebben we het ook rustig aan gedaan, ben alleen even langs me broer geweest om wat af te geven en daarna naar roons zus en daar ff een bakkie gedaan en dat was even gezellie:D. We hebben de restjes van het courmetvlees op gemaakt en de kerstboom een gooi gegeven en het huis gedaan 😉

ik zeg dag kerst 2010!! nu gaan we ons voorbereiden op oud en nieuw, wat hier altijd een feestje is, morgen kunnen we bijeen komen bij de stapel en dan aftellen naar vrijdag!

Hoop dat jullie ook een leuke kerst hebben gehad 😀

13 gedachten over “dag kerst 2010

 1. ben een beetje aan het achter lopen zie ik hihih maar het ziet er wel gezellie en lekker uit de kerst fotos 😉

 2. hier heb ik ook weer genoten 😀 maar dat weet je al hahaha leuk die fotos van je en je had inderdaad aardig wat vlees hahah

 3. hier nog een die blij is dat het afgelopen is, kan ook geen voedsel meer zien bah haha
  en heb je je kinderen weer beroofd van hun gewei moahahah staat je goed rach 😀 leuke pica’s alleen scroll weer verder want zie weer eten 😛

 4. blij dat je je toch nog even hebt vermaakt met kerst 😀 leuk fotos weer en ooooooohhhh we gaan aftelluhhh rach hahahah hoop je weer tegen te komen vrijdagnacht lekkere schuimbek van me moaahaha dikke kus

 5. Ja, nou, ben ook wel weer blij dat Kerst er op zit. Keek zo tegen kerstavond op, had geen zin om naar m’n schoonouders te gaan en dat viel ook idd best tegen… Maar 1e kerstdag was bij mij thuis en dat was zeer geslaagd. M’n moeder en stiefpa waren er niet bij i.v.m. te veel sneeuw bij hun, maar zus en haar gezin en broerlief waren er wel, toppiee! Nu aan het werk, dus tsja… tweede kerstdag is ook niet echt veel waard hahaha

  maaruuhhh…. dat ding op je kop vind ik wel errug leuk!! Ophouden maar!!!! 😀

 6. goed vermaakt toch nog 😉 klote zeg dat je je camera nog niet terug hebt :s zeker niet voor een foto freak als jij hahaha
  nou zijn aardig gelukt met je mobieltje toch 😀 en hilarisch met dat ding op je harses hahahah zo loop je met oud en nieuw ook zeker hahaha. hier ook de boom eruit geflikkerd move met dat ding 😉 fijne avond mop

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.