Herfst zijn mooie kleuren

Herfst zijn mooie kleuren

De herfst heeft altijd mooie kleuren.

En daar is in mijn ogen ook alles mee gezegd eerlijk gezegd. Ik heb totaal niks met de herfst alleen zijn kleuren.

Foto’s maken met deze kleuren is toch helemaal fantastisch!! Ik als fotografe gaat het liefst ’s morgens vroeg de deur uit om foto’s te maken van als het net licht word. Eigenlijk zou ik dat gewoon weer moeten doen zoals ik dat vroeger ook altijd deed. Of tegen de avond spits, dan zijn de kleuren buiten ook gewoon top.

#Delft

Wat ik minder charmant vind van de herfst is de natte weer haha. En wij hebben al een aantal dagen, nee weken, regen gehad de afgelopen tijd. Ik word daar niet vrolijk van en denk niemand.

De herfstvakantie zit er hier weer op. Vandaag is het de laatste dag en die is eigenlijk niet veel anders dan andere vrijdagen. Ro is werken, Ras heeft gewoon stage, ja in de vakantie ja, en Niomi is wel vrij.
Wij hebben een lekker weekje gehad, Nio is woensdag met vrienden naar het tiki bad geweest en Ras heeft lekker chill alles gedaan….bank trimmen dus. We zijn nog wel even samen wezen shoppen! Even wat truitjes gekocht bij de primark, niks speciaals.


Maandag begint mijn vakantie weer, alles weer naar het werk en naar school en moeders home alone. Maar wij gaan eerst nog even genieten van het weekend!!

Wat vinden jullie van de herfst?

14 gedachten over “Herfst zijn mooie kleuren

  1. Ik vind herfst wel wat hebben. Inderdaad de kleuren, maar ook gezelligheid in huis. Kaarsjes aan en lekkere warme chocolademelk met slagroom! <3

  2. Ik ben een echt zomer mens, maar vind de herfst wel zn charme hebben. Heerlijk het huisje knus maken met geraapte kastanjes ect. en heerlijke geurkaarsjes aan met herfstgeuren! Maar die regen hoeft niet inderdaad bah

  3. Ik geef toch echt de voorkeur aan de zomer, maar vind de herfst met haar kleuren ook heerlijk! Vooral in de bossen is het prachtig nu!

  4. Ik ben niet echt dol op de herfst, tenminste niet als het zo nat is als de afgelopen tijd. Ik vind wandelen in bebossen, kaarsjes aan en dekentje op de bank, dan wel weer leuk van de herfst.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.