Herfst zijn mooie kleuren

| 14 reacties

De herfst heeft altijd mooie kleuren.

En daar is in mijn ogen ook alles mee gezegd eerlijk gezegd. Ik heb totaal niks met de herfst alleen zijn kleuren.

Foto’s maken met deze kleuren is toch helemaal fantastisch!! Ik als fotografe gaat het liefst ‘s morgens vroeg de deur uit om foto’s te maken van als het net licht word. Eigenlijk zou ik dat gewoon weer moeten doen zoals ik dat vroeger ook altijd deed. Of tegen de avond spits, dan zijn de kleuren buiten ook gewoon top.

#Delft

Wat ik minder charmant vind van de herfst is de natte weer haha. En wij hebben al een aantal dagen, nee weken, regen gehad de afgelopen tijd. Ik word daar niet vrolijk van en denk niemand.

De herfstvakantie zit er hier weer op. Vandaag is het de laatste dag en die is eigenlijk niet veel anders dan andere vrijdagen. Ro is werken, Ras heeft gewoon stage, ja in de vakantie ja, en Niomi is wel vrij.
Wij hebben een lekker weekje gehad, Nio is woensdag met vrienden naar het tiki bad geweest en Ras heeft lekker chill alles gedaan….bank trimmen dus. We zijn nog wel even samen wezen shoppen! Even wat truitjes gekocht bij de primark, niks speciaals.


Maandag begint mijn vakantie weer, alles weer naar het werk en naar school en moeders home alone. Maar wij gaan eerst nog even genieten van het weekend!!

Wat vinden jullie van de herfst?

reactie's

reactie's

14 reacties

 1. De herfst is mijn favoriete seizoen. Na de lange warme zomer krijg ik weer energie en zin om van alles op te zetten en aan te pakken.

 2. Ik vind herfst wel wat hebben. Inderdaad de kleuren, maar ook gezelligheid in huis. Kaarsjes aan en lekkere warme chocolademelk met slagroom! <3

 3. Ik moet toegeven dat ik de herfst eigenlijk wel lekker vind, veel spelletjes, puzzels en kaarsjes in huis, heerlijk!

 4. Leuke foto’s! Ik vind herfst echt een fijn seizoen, als het niet regent haha.

 5. De kleuren in de herfst zijn altijd zo prachtig!

 6. het zelfde als van alle seizoenen…..

 7. De herfst is niet mijn favoriete seizoen. Geef mij maar de zomer.

 8. Ik ben een echt zomer mens, maar vind de herfst wel zn charme hebben. Heerlijk het huisje knus maken met geraapte kastanjes ect. en heerlijke geurkaarsjes aan met herfstgeuren! Maar die regen hoeft niet inderdaad bah

 9. Wat een schitterende zonsondergang heb je daar op de foto gezet trouwens!

 10. Ik vind het een prachtig seizoen, en geniet van de gezelligheid en de knusheid. Lekker binnen, bij de houtkachel!

 11. Ik geef toch echt de voorkeur aan de zomer, maar vind de herfst met haar kleuren ook heerlijk! Vooral in de bossen is het prachtig nu!

 12. Ik ben niet echt dol op de herfst, tenminste niet als het zo nat is als de afgelopen tijd. Ik vind wandelen in bebossen, kaarsjes aan en dekentje op de bank, dan wel weer leuk van de herfst.

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: